Champagne op BKL Gala 2018

Champagne op BKL Gala 2018

Het grootste Gala van Flevoland

Aanstaande zaterdag 13 januari 2018 wordt traditioneel  het BKL Gala gehouden. Zoals gebruikelijk vindt het evenement  van de Bedrijfskring Lelystad in het Agora Theater Lelystad plaats . Als thema is dit keer gekozen voor ” Love is in the Air ” . Niet verwonderlijk  , dat men deze metafoor gekozen heeft in verband met de ontwikkelingen op Lelystad Airport . Het toprestaurant Applaus is wederom aanwezig met een stand , waar heerlijke drankjes geschonken worden. Opnieuw heeft eigenaar Barry de Troije van Applaus gekozen als speciale feestelijke drank ” Champagne Francis Orban “. Namelijk de Brut Réserve . Uiteraard een goede keuze , want deze frisse en boomgaard fruitige champagne verkreeg de ” Silver Award ” . Dit was in 2017 tijdens het IWSC , de toonaangevende International Wine & Spirit Competition London .

brut reserve

Champagne op BKL Gala 2018

Vanzelfsprekend zijn wij als exclusief importeur voor Nederland erg trots . Speciaal , omdat de Brut Réserve Champagne van Francis Orban de gelegenheid krijgt om zich te laten proeven door een groter publiek. De eigenzinnige jonge Champagne producent Francis Orban maakt voor deze champagne uitsluitend gebruik van 100 % Pinot Meunier druivensoort . Herkenbaar is het frisse en boomgaard fruitige karakter en de lange afdronk. Vernieuwend is de fles label , die een moderne , eigentijdse uitstraling brengt . Visite kaartje en uitnodiging naar potentiële klanten .

26195719_10210985248889159_8755938812892289520_n

Goed begin van 2018 voor Francis Orban Champagne

Opmerkelijk nieuws voor Champagne Francis Orban in het zojuist verschenen Gault & Millau , Guide Champagne 2018 . De ontdekkingsgids voor champagne experts en champagne fijnproevers . Dit magazine bevat informatie over meer dan 300 Champagne Huizen en meer dan 1200 Champagnes . Tijdens omvangrijke proeverijen worden de door professionals geselecteerde champagnes gekeurd en beoordeeld. Met als gevolg mooie resultaten voor de Champagnes van Francis Orban . Extra Brut , Pinot Meunier , score 15/20 . Balanceert in het speelveld van wit fruit, bloemen en in de finale tonen van kalksteen grond . Authentiek van eigen perceel, fris en heerlijk aperitief , wat fruitig en intens . L’ Orbane , de parelbubbels van het domein, score 16,5/20 . Helaas zeer beperkt leverbaar in chique geschenk verpakking . Niet alleen de champagne om van te dromen , maar ook voor de speciale momenten te drinken .Tenslotte Millésime extra brut ( millisimé 2011 ) , score 15,5 /20 . Rijk , vol en uitbundig van smaak met mooie afdronk als slotherinnering .