Unigolf Bedrijven Toernooi 

Unigolf

Unigolf, organisator Bedrijven Golf Toernooi,

Op 5 oktober 2017 vond weer het Bedrijven Golf Toernooi plaats. Dit keer bestond de eerste prijs uit de Trofee 2017 vergezeld van een fles Champagne Francis Orban Extra Brut. Uiteraard een goede combinatie, want deze Champagne behaalde Bronze bij de Decanter World Wine Awards 2017. En de winnaar was :  Jeroen Visser, eigenaar van Levago Project Ontwikkeling uit Lelystad, die de bruisende fles Champagne Francis Orban Extra Brut in ontvangst mocht nemen. Opnieuw een perfect georganiseerde Bedrijven Golf Evenement door het GEC (Golf Event Center) op het Flevo Golfresort . Proficiat en opnieuw een ambassadeur voor dit mooie Champagne merk rijker.

unigolf

Het clubhuis van Unigolf Lelystad, het GEC , Golf Event Center met hole 18. Deze prachtige golfbaan bevindt zich in het Flevo Golf Resort op 3,5 meter onder de zeespiegel. Tevens is deze golfbaan gelegen direct achter de IJsselmeerdijk en vormt het de thuisbasis voor Golfclub Flevoland. Ger & Rina Drenth, eigenaren van Drenth International en golfliefhebbers hebben al vele golfrondjes afgelegd.Uiteraard biedt hole 19 op het terras een uitstekende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Manager bij Unigolf , Peter van Biljouw, zorgt met zijn team, dat je op het Golf Event Center niets tekort komt.

unigolf

Unigolf, c.q. het GEC en Drenth International  hebben ook zakelijke banden. Zoals bovenstaand te zien is, leveren wij de Champagne Francis Orban , o.a. bij speciale evenementen , zoals recepties. Hopelijk ook , als iemand een Hole in One slaat. Helaas is dit nog niet voorgekomen.

Unigolf, c.q. het GEC en Cognac François Peyrot XO

Tevens schenkt men de XO cognac van François Peyrot voor de echte cognac fans na een heerlijke lunch of diner. Bij de kaasschotel is de Pineau des Charentes van François Peyrot , gekoeld geschonken een perfecte partner. Tot slot leveren wij van het Italiaanse Top huis Lorenzo Inga de Limoncello en de Amaretto. Kortom een uitdagende golfbaan eindigend op Hole 19 in een ontspannen en gezellige sfeer.