Top waardering voor Champagne Francis Orban

Top waardering voor Champagne Francis Orban

Op de Vinexpo werd kenbaar gemaakt, dat op de toonaangevende Internationale Wine and Spirit Competition 2017 London, de Champagne ” Brut Réserve ” van Francis Orban de “Silver Award “gekregen heeft. Opnieuw een erkening voor bekwaam vakmanschap.

ISWC 2017 London  Silver Award voor Brut Réserve

Top waardering voor Champagne Francis Orban

Champagne Francis Orban Brut Réserve wordt gemaakt van 100 % Pinot Meunier druif . Zoals de wet voorschrijft met de hand geplukt. Conform traditie vindt er een rijping sur lattes plaats in de kelders van tenminste 24 maanden . Wat deze champagne betreft is de samenstelling  50 % wijn van oogstjaar en 50 % reserve wijn. Met als gevolg  een smaak met een fris en boomgaard fruitig karakter. En een  neus van geuren vers fruit, abrikozen en witte perzik. Tenslotte heeft deze Brut Réserve  een dosering suiker van 9 gr. per ltr .

Top waardering voor Champagne Francis Orban

Top waardering voor Champagne Francis Orban

Verrijk uw Champagne Brut Réserve met een vleugje Limoncello!

FullSizeRender

Uiteraard gaat de voorkeur uit van Francis Orban naar een flûte met 100 % Champagne. Maar op een mooie zomermiddag kan een vleugje Limoncello ook een frisse , verrassende variatie teweegbrengen. Een kruising van onze 2 Top Brands, ” Francis Orban ” Champagne en ” Lorenzo Inga ” Limoncello. Cin Cin, Santé !