Actief Champagne beleid loont

Actief Champagne beleid loont

Slijterij Jacques van Yperen zet zich in voor Champagne Francis Orban

Met als gevolg succesvolle verkopen van de nieuw opgenomen Champagne Francis Orban bij onze lokale slijter van Yperen in Lelystad . Aanvankelijk gestart met Brut Réserve , Brut Rosé en de Extra Brut. Uiteraard  staan de flessen in het schap op ooghoogte . Tevens bevindt zich  dichtbij een tafel met uitgebreide info over de Champagnes . En bij interesse is eigenaar Jacques van Yperen direct ter plekke om het een en ander toe te lichten. Ook extra aandacht in de nieuwsbrief stimuleert de verkopen. Uiteraard zijn de andere Champagnes Francis Orban op verzoek te bestellen. Slijterij van Yperen , een goed voorbeeld van modern actief ondernemen.

Pinot Meunier van Francis Orban

14468593_10207251756114173_680744210026512336_o

Dit is de druivensoort , waar het merendeels om gaat bij de Champagne Francis Orban. Deze ” Blanc de Noirs ”  zoals dit type champagne wordt aangeduid, bestaat uit een witte wijn van de blauwe druivensoort ” Pinot Meunier ” , aangeplant in de vallée de la Marne. Het geeft een levendig, fris en boomgaard fruitig karakter aan deze heerlijke Champagne.

Actief Champagne beleid loont

Scoor met Champagne Francis Orban

Dit is de collectie, die als basis op voorraad is bij Slijterij van Yperen.