Proefdoosjes ontdekkingsreis in Whisky.

VIER verschillende combinaties : Japanse Whisky, Whisky Schotland, Whisky Around the World en Whiskey Ireland.

Proefdoosjes ontdekkingsreis in Whisky

Unieke collectie Japanse Whisky.

Bijzonder in ons assortiment zijn de Tasting Kits Japanse Whisky. De collectie verandert vrij snel vanwege onregelmatige leveringen van de Whisky uit Japan.Op dit moment bestaat de Tasting Kit Whisky Japan uit Akashi BlendedTogouchi BlendedNikka BlendedNikka Coffey GrainTaketsuru Pure Malt en  Togouchi 18 years Old.

Kanpai ! Cheers !

Tasting Kit Rondje Schotland

Proefdoosjes ontdekkingsreis in Whisky

De Tasting Kit Rondje Schotland Whisky kan zich wijzigen , afhankelijk van het aanbod. De huidige collectie bestaat uit : Highland ChiefAuchtentoshan classicBalvenie 12 YGlencadan 15 YTomaten Legacy en The Bleach.

Tasting Kit Rondje Wereld

Proefdoosjes ontdekkingsreis in Whisky

Proefdoosjes ontdekkingsreis in Whisky

Go Around the world ! De Tasting Kit Rondje Wereld Whisky bestaat uit zes verschillende Whiskies, afkomstig van verschillende landen. Ook nu weer kan de samenstelling  variëren afhankelijk van het aanbod Whiskies. De huidige collectie bestaat uit : Peeling Small Batch … IrelandNikka All Malt…. JapanAmrut…. IndiaKavalan King Car …. TaiwanJames E.Pepper Old 1776 …. USA en Four Roses Small Batch …. USA.

Tasting Kit Rondje Ireland

Proefdoosjes ontdekkingsreis in Whisky

Go Irish ! De samenstelling van deze Tasting Kit kan zich wijzigen afhankelijk van het aanbod Whisky. De huidige Ireland Selection bestaat uit : Locke’s 8 years OldClontarfJameson Gold ReserveGreen SpotTeeling Single Malt en Bushmill’s Black Bush.