Champagne Francis Orban Millésime 2011 Extra Brut

Champagne Francis Orban Millésime 2011 Extra Brut

Millésime 2011 Extra Brut, dosering suiker : 3 tot 4 gram per liter

Opmerkelijke en onderscheidende Champagne uitsluitend afkomstig van het jaar 2011 . Samengesteld uit 20 % Pinot Meunier en 80 % Chardonnay druivensoort . Wederom rijping sur lattes  van tenminste 6 jaar in de kelders voor volledige ontplooiing . In het bijzonder reflecteert Millésime 2011 Extra Brut het volledige organoleptisch pallet van de wereld van Francis Orban Champagnes . In feite het volmaakte huwelijk van vol fruit en onderscheidende frisheid . Bovendien mooie groene reflexen met een vaal gouden kleur beheerst door grote zintuiglijke gevoeligheid . In de neus herkent men een rijke frisheid van het witte fruit uit de boomgaard . Wat de mond betreft , geldt een overvloedigheid en aromatische complexiteit . Fruit van exceptionele jaargang . Kortom Millésime 2011 Extra Brut van Francis Orban is een Champagne met een grote finesse en verkrijgbaar in een luxe geschenkverpakking .

Champagne Francis Orban Millésime 2011 Extra Brut

Opmerkelijke onderscheiding middels de Silver Award met 90 punten bij de Decanter World Wide Awards 2017. Tevens beloond met de Outstanding Silver Award tijdens de International Wine & Spirit Competion 2017. Zoals gebruikelijk wordt dit event in Londen gehouden. ( IWSC ). Natuurlijk de super champagne voor speciale momenten.

Champagne Francis Orban in NederlandChampagne Francis Orban in NederlandChampagne Francis Orban in Nederland

Professionals waarderen Francis Orban Champagne !