Wijnkaarten Frankrijk Benoît France

ON SALE !

Wijnkaarten Frankrijk Benoît France

Editions Benoît France , folded maps of French vineyards.

Wijnkaarten Frankrijk Benoît France

Special offer 2,95 euro , excluded transport,

Folded maps produced by Editions Benoît France. In close collaboration with Institut Géographical National and Institut National d’Origine ( INAO ). Ideal as reference , when travelling in France or as detailed illustrated background information. Limited numbers in stock .

Folded maps from wine growing areas of France

Our collection consists of France Principal Grape Varieties, Bordeaux wine map and France AOC wines & Brandies. Furthermore  Alsace Wine map , Languedoc & Roussillon wine map and  Burgundy : la Grande Côte wine map. Finally Côtes du Rhône wine map and Europe wine map.

“Benoît France ” Geografische Wijnkaarten”

Binnenkort op reis naar uw wijn gebied in Frankrijk? Maak dan gebruik van de handige opvouwbare geografische wijnkaart, vol met extra info over de Alsace, Bourgogne, etc. en zelfs Europa. kijk in het menu “Benoit France” voor de volledige collectie. Zolang de voorraad strekt Speciale Consumentenprijs: 2,95 euro incl. BTW 21% excl. Verzendkosten.