samenDe Familie Drenth:

Ger en Rina Drenth zijn de eigenaren van dit familiebedrijf, beiden met 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer van een internationale giftshop in de Leidsestraat te Amsterdam.
Vanuit het centrale Lelystad zijn zij 20 jaar geleden gestart met het agent- en distributeurschap van wijnaccessoires. Sinds 2005  is de import van dranken van Cognac huis François Peyrot onze kernactiviteit. Daarnaast vormt vanaf 2012 het samenwerkingsverband als agent en distributeur van Lorenzo Inga, Italiaanse likeuren ,grappa’s  en botanische Gin een belangrijke activiteit .
 Sedert  2008  hebben wij rechtstreekse import van de geografische wijnkaarten van Benoit France . Vanwege geringe belangstelling vanuit de detailhandel zijn wij de collectie nu voor de particuliere wijnliefhebbers aan het uitverkopen. Sinds 1 maand zijn wij gestart met de import van dranken van Chateau Gensac uit ZW Frankrijk , een verrijking  van onze collectie. Chevalier, zeer bijzondere likeurwijn en wijnen , die de uitdaging kunnen aangaan met de mooie Bordeaux wijnen . En niet te vergeten mooie Armagnacs , eeuwenoude tradities in een moderne , stijlvolle fles . Neem contact met ons op voor interesse  voor  Champagne Francis Orban . Op dit moment liggen onze kernactiviteiten op Cognachuis François Peyrot , Château Gensac en Lorenzo Inga . Dit zijn familie bedrijven , die staan voor onderscheidende kwaliteit , innovatief en respect voor de natuur en bovenal een constante vertrouwensband . Overtuigd met dit gegeven proberen wij ook deze passie over te brengen op onze klanten . Met de moderne communicatie middelen 24/7 beschikbaar. Zoals op deze website te zien is , proberen wij zelf regelmatig extra informatie te verschaffen over onze producten in het Home menu en klikken op Nieuwsblog . Op verzoek bezoeken wij potentiële klanten voor een groot gedeelte van Nederland. Belangstelling? Neem dan gerust contact  met ons op  tel. 0320 264035 of mobiel 0613691710  of mail naar drenth@drenthinternational.nl