samenDe Familie Drenth:

Ger en Rina Drenth zijn de eigenaren van dit familiebedrijf, beiden met 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer van een internationale giftshop in de Leidsestraat te Amsterdam.
Vanuit het centrale Lelystad zijn zij 19 jaar geleden gestart met het agent- en distributeurschap van wijnaccessoires. Sinds 2006  is de import van dranken van Cognac huis François Peyrot onze kernactiviteit. Daarnaast vormt  het samenwerkingsverband als agent en distributeur van Italiaanse likeuren en grappa’s  een belangrijke activiteit .
Sinds enkele jaren is de import van Champagne Francis Orban een mooie aanvulling op ons assortiment . Tot slot zijn wij vorig jaar gestart als toevoeging op onze collectie met de import van wijn van een klein wijnhuis uit ZW Frankrijk , waaronder de Madiran. Voor de wijnliefhebbers hebben wij nog een klein aantal geografische wijnkaarten op voorraad van Benoit France , die wij aan het uitverkopen zijn . Onze passie voor mooie producten en een goede relatie met onze leveranciers en klanten vormen de basis van ons zakendoen met als uitgangspunt service, kwaliteit en vertrouwen. Zoals op deze website te zien is , proberen wij zelf regelmatig extra informatie te verschaffen over onze producten. Op verzoek bezoeken wij potentiële klanten door een groot gedeelte van Nederland. Belangstelling? Neem dan gerust contact  met ons op  tel. 0320 264035 of mobiel 0613691710  of drenth@drenthinternational.nl