samenDe Familie Drenth:

Ger en Rina Drenth zijn de eigenaren van dit familiebedrijf, beiden met 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer van een internationale giftshop in de Leidsestraat te Amsterdam.
Vanuit het centrale Lelystad zijn zij 20 jaar geleden gestart met het agent- en distributeurschap van wijnaccessoires. Sinds 2005  is de import van dranken van Cognac huis François Peyrot onze kernactiviteit. Daarnaast vormt vanaf 2012 het samenwerkingsverband als agent en distributeur van Lorenzo Inga, Italiaanse likeuren ,grappa’s  en botanische Gin een belangrijke activiteit .
 Sedert  2008  hebben wij rechtstreekse import van de geografische wijnkaarten van Benoit France . Vanwege geringe belangstelling vanuit de detailhandel zijn wij de collectie nu voor de particuliere wijnliefhebbers aan het uitverkopen. Op kort termijn starten wij met de import van wijn en Armagnac van Chateau Gensac uit ZW Frankrijk , een verrijking  van onze collectie. Enkele jaren geleden zijn wij gestart met de import van Champagne Francis Orban , maar helaas heeft de Corona crisis en de herschikking van ons assortiment ons doen besluiten de Champagne slechts op speciaal verzoek en in grotere aantallen te verkopen. Onze passie voor mooie producten en een goede relatie met onze leveranciers en klanten vormen de basis van ons zakendoen met als uitgangspunt service, kwaliteit en vertrouwen. Zoals op deze website te zien is , proberen wij zelf regelmatig extra informatie te verschaffen over onze producten in het Home menu en klikken op Nieuwsblog . Op verzoek bezoeken wij potentiële klanten door een groot gedeelte van Nederland. Belangstelling? Neem dan gerust contact  met ons op  tel. 0320 264035 of mobiel 0613691710  of mail naar drenth@drenthinternational.nl