Proefdoosje ” Cognac François Peyrot “

proefdoosje-5-jaargangen-cognac-francois-peyrot

Ontdek 5 jaargangen cognac uit de Grande Champagne de Cognac, Premier Cru en Fines.

Luxe geschenkdoosje, inlegvel  met omschrijving en buisjes 25 ml. inhoud. O.a. verkrijgbaar bij Slijterij/Wijnhandel Ton Overmars in Amsterdam, ook de flessen 0,7 ltr en als bijzonderheid losse buisjes 25 ml Cognac VSOP, XO en Heritage.

Selection, 3-6 jaar, pittige smaak, voor cocktails, flamberen of in/bij de koffie. VSOP, 12 jaar, elegance en rijping als Grandes Champagne . Napoleon, 18 jaar, prachtig compromis tussen VSOP en XO, zachte smaak. XO, 25 jaar,zacht, volle rijping met accenten van oud eikenhout, lange afdronk, zacht en rond , volle geur, hoogste onderscheiding Grand Gold Medal XO en extra vermelding bij proeverij in blad Quote. Heritage, 58 jaar, Brut de Fût, ongefilterd, vol met alle kracht van een Premier Cru, complexe geuren, Rancio Charentais, de meest exclusieve cognac van ” François Peyrot ” een edele Eau de Vie , om nooit meer te vergeten.