My Limoncello van Lorenzo Inga

My Limoncello van Lorenzo Inga

Italiaanse citroenlikeur 50 cl

Traditiegetrouw produceert de familie Inga deze Limoncello uit de beste citroenschillen en citroensap van Sicilië  . Tevens ook het gebied , waar de Inga’s hun roots hebben . Afhankelijk van de citroen oogst en daarmee ook het gebruik van de desbetreffende citroenschillen en citroensap kunnen er kleurverschillen ontstaan in de fles . Ook kan ouderdom en zonlicht invloed hebben .

My Limoncello van Lorenzo Inga

My Limoncello van Lorenzo Inga , niet alleen een zomerdrankje 

Uiteraard is de Limoncello een heerlijk fris en toegankelijk digestief in de zomer periode . Echter gedurende het gehele jaar kunt U van deze pure citroenlikeur genieten . Voor de vaste klanten biedt menig Italiaans restaurant haar gasten als slot een glaasje Limoncello aan . Meestal wordt de Limoncello ijskoud geschonken , hoewel de experts de gekoelde versie prefereren om de zuivere smaak te behouden . Als aanrader kan men ook denken als dressing over ijs .

My Limoncello van Lorenzo Inga

Onze collectie Limoncello van Lorenzo Inga

Zoals te zien op de afbeelding bestaat ons assortiment uit 3 uitvoeringen . Namelijk de Magnum met inhoud van 1,5 ltr . een echte Eye-catcher . Menig slijter behaalde goede resultaten door de Magnum op de toonbank te plaatsen . De extra aandacht voor deze stijlvolle fles resulteerde ook in goede verkopen voor de andere flessen . Verrassend is het effect in restaurants , als de Limoncello Magnum fles aan tafel geschonken wordt , zoals bij Restaurant de Bokkesprong in Groet ( Noord-Holland ) . Naast de reeds beschreven o,5 liter fles completeren de baby bottles van 20 cl. onze collectie .

My Limoncello van Lorenzo Inga

Cocktail Champagne en Limoncello

Erg handig bij Drenth International , dat zowel Champagne als Limoncello in de collectie is . Afgelopen zomer hebben wij de flute gevuld met een teugje Limoncello van Lorenzo Inga en daarna volgeschonken met de Champagne Brut Réserve van Francis Orban . Wat een heerlijke frisse champagne cocktail . Frisse fruitige bubbels met een klein citroen zuurtje . Uiteraard prefereert Francis Orban de zuivere champagne .